Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Taiteellinen johtaja Sanna Kola

Sanna Kola (s.1981) on turkulainen, kymenlaaksolaislähtöinen mezzosopraano, laulunopettaja ja kuoronjohtaja. Hän valmistui Turun ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi vuonna 2011, minkä jälkeen on toiminut monipuolisesti sekä muusikon että musiikkipedagogin tehtävissä. Kuoronjohtoa Sanna on opiskellut mm. Juha Kuivasen ja Markus Yli-Jokipiin johdolla, mutta suurin pätevyys on kehittynyt käytännössä - ensimmäistä laulukokoonpanoaan hän johti lukioikäisenä, ja Melos on järjestyksessä seitsemäs. Lisäksi hän tällä hetkellä johtaa Aurorakören -kuoroa ja opettaa laulua laulustudio Ääniräätälissä.

Itse Sanna on laulanut lukuisissa kuoroissa ja lauluyhtyeissä tauotta kuusivuotiaasta lähtien, viimeisimpinä vanhan musiikin yhtye Cavalier, Kuninkaantien muusikot, Savonlinnan oopperajuhlakuoro sekä glamourikasta cross over -musiikkia esittävä Las Divas. Vanha musiikki on Sannan intohimo, ja hän kuuluukin Turun vanha musiikki ry:n perustajajäseniin sekä toimii tällä hetkellä yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Säveltämistä ja musiikin sovittamista Sanna harjoittaa lähinnä tarpeen mukaan - jos kuorolle tai itselle ei löydy mielekästä laulettavaa valmiina, on tehtävä se omin käsin.


Sopraanot: Altot:
Annika Einola Tea Asanti
Marita Heinonen Riitta Englund
Krista Helppilä Aija Kaski
Jutta Hänninen Ruut Kurhi
Pia Nieminen Sinikka Luutonen
Erika Niinisalo Merja Maunuksela
Anne-Mari Pieniniemi Maarit Suominen
Hilkka Salmén Raili Svartsjö
Tuija Selander-Lehmusvirta Hanna Tofferi-Hörkkö
Anni Suominen Annemari Warro
Katriina Viitasalo
Outi Wegelius


Tenorit: Bassot:
Hannu Aali Jari Anttila
Ville Haulisto Markku Blomqvist
Juuso-Matias Maijanen Mika Heiskanen
Pasi Palken Veikko Nikander
Rauno Teitti Matti Tamminen
Jussi Toivonen Hannu Äikäs


Kamarikuoro Melos ry

  näytä normaaliversio » Ylös