Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
aiteellinen johtaja Sanna Kola

Sanna Kola (s.1981) on turkulainen, kymenlaaksolaislähtöinen mezzosopraano, laulunopettaja ja kuoronjohtaja. Hän valmistui Turun ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi vuonna 2011, minkä jälkeen on toiminut monipuolisesti sekä muusikon että musiikkipedagogin tehtävissä. Kuoronjohtoa Sanna on opiskellut mm. Juha Kuivasen ja Markus Yli-Jokipiin johdolla, mutta suurin pätevyys on kehittynyt käytännössä - ensimmäistä laulukokoonpanoaan hän johti lukioikäisenä, ja Melos on järjestyksessä seitsemäs. Lisäksi hän tällä hetkellä johtaa Aurorakören -kuoroa ja opettaa laulua laulustudio Ääniräätälissä.

Itse Sanna on laulanut lukuisissa kuoroissa ja lauluyhtyeissä tauotta kuusivuotiaasta lähtien, viimeisimpinä vanhan musiikin yhtye Cavalier, Kuninkaantien muusikot, Savonlinnan oopperajuhlakuoro sekä glamourikasta cross over -musiikkia esittävä Las Divas. Vanha musiikki on Sannan intohimo, ja hän kuuluukin Turun vanha musiikki ry:n perustajajäseniin sekä toimii tällä hetkellä yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Säveltämistä ja musiikin sovittamista Sanna harjoittaa lähinnä tarpeen mukaan - jos kuorolle tai itselle ei löydy mielekästä laulettavaa valmiina, on tehtävä se omin käsin.

Sopraanot: Altot:
Annika Einola Tea Asanti
Krista Helppilä Riitta Englund
Jutta Hänninen Kati Hoffström
Pia Nieminen Aija Kaski
Erika Niinisalo Sirpa Koivisto
Anne-Mari Pieniniemi Ruut Kurhi
Hilkka Salmén Kirsti Lehtonen
Tuija Selander-Lehmusvirta Sinikka Luutonen
Anni Suominen Merja Maunuksela
Liisa Timonen Anu Seppäläinen
Katriina Viitasalo Maarit Suominen
Outi Wegelius Raili Svartsjö

Hanna Tofferi-Hörkkö

Annemari Warro


Tenorit: Bassot:
Hannu Aali Jari Anttila
Ville Haulisto Markku Blomqvist
Mika Heiskanen Veikko Nikander
Pasi Palken Matti Tamminen
Rauno Teitti Hannu Äikäs
Jussi Toivonen


Kamarikuoro Melos ry

  näytä normaaliversio » Ylös