Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Tervetuloa Kamarikuoro Meloksen kotisivuille!Tässä on Melos, turkulainen kamarikuoro. Olemme monipuolinen joukko: ikäjakauma on laaja, ja mukana on ihmisiä hyvin erilaisilta ammattialoilta. Siitä huolimatta, tai juuri siksi, meillä on valtavan kivaa yhdessä.

Sinäkin viihtyisit varmaan seurassamme, ja sinulla kävikin tuuri, sillä mukaan mahtuu innokkaita ja hyviä laulajia.

Mukaan mahtuu kaikkiin ääniin. Koelaulu on meillä inhimillinen kokemus, kuulijana on vain kuoronjohtaja Sanna, joka ei ole ketään syönyt elävältä. Ja koelaulusta selvittyä otamme tulijat lämpimästi vastaan. Lähikuukausina on odotettavissa normaaliharjoitusten lisäksi ainakin yksi lauantaiharjoitus ja sen päätteeksi juhla, joka voi sisältää melkein mitä vain. Meloksen aihepiiriltään ja ilmiasultaan ällistyttävästi vaihtelevat juhlat ovat kokemus sinänsä. Tervetuloa mukaan!

Harjoittelemme joka torstai klo 18:00 Liinahaan vanhainkodissa.


Melos VPK-talolla

Ajankohtaista

Tapahtumat


Kuoronjohtaja Sanna Kola
puh. 050 529 4969

santtu.kola@gmail.com

Puheenjohtaja Rauno Teitti
puh. 050 554 7586

rauno.teitti@gmail.com


Joulukonsertti lauantaina 1.12.     klo 14.00 Vanhalla Raatihuoneella

Joulukonsertti lauantaina 15.12.       klo 17.00 Liedon kirkossaOlemme syyskaudella saaneet runsaasti uusia laulajia, mutta vieläkin mahtuu kaikkiin ääniin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä kuoronjohtaja Sannaan tai puheenjohtajaan. Nyt on oikea hetki tulla mukaan. Carpe diem!

Tiesitkö? Kamarikuoro Meloksen voitte pyytää esiintymään juhliinne ja erilaisiin tapahtumiinne. Ota rohkeasti yhteyttä Sannaan tai puheenjohtajaan.
Kamarikuoro Melos ry

  näytä normaaliversio » Ylös